2 Nieuwe SBBA borden op bedrijventerrein Lage kant

Compleet in lijn met het nieuwe design

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

2 Nieuwe SBBA borden op bedrijventerrein Lage kant

SBBA borden op bedrijventerrein de Lage Kant

 

Sinds kort zijn er 2 nieuwe SBBA borden op bedrijventerrein Lage kant geplaatst. De nieuwe borden zijn hetzelfde als alle andere toegangsborden van de SBBA op de bedrijventerreinen van Almere. Alle borden zijn net voorzien van een nieuw design met daarop het 24/7 bij onraad bellen nummer. Op de Lage Kant wordt gebruik gemaakt van Solaris Parkmanagement.

 

Ook aandacht van het bord in de Almere Zaken van juni

Op de SBBA pagina in deze editie heeft voorzitter Nico het in zijn column over collectiviteit en individualiteit. Normaal 2 tegenhangers maar zoals de SBBA werkzaam is op de bedrijventerreinen in Almere juist 2 versterkende factoren! Daarnaast gaat het over toevoegen van eigen camera’s van ondernemers aan de SBBA cameratoezichtruimte. Zodoende kan er nog sneller en beter worden beveiligd. En er staat een mooie foto met uitleg over het nieuwe design van het SBBA borden op de toegangswegen.

Lees ook hier meer over het nieuwe design!

Wordt ook lid!

 

Door het unieke concept van live cameratoezicht en collectieve beveiliging zorgen de leden van de SBBA voor een veilig en economisch werkklimaat. Hierdoor wordt het aangenaam voor bedrijven om zicht te vestigen en vinden medewerkers het fijn om te werken.

Wilt u ook lid worden van de SBBA en gebruik maken van alle voordelen van dit lidmaatschap of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:

Mocht u niet op een bedrijventerrein gevestigd zijn en toch alarmopvolging of andere surveillance diensten nodig hebben kijk dan op mobiele surveillance.

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews