Lid, klant en businessclub partners!

Door Almeerders voor Almeerders

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Almere City FC klant bij Le Connecteur

Almere City FC klant bij Le Connecteur en lid SBBA

 

Le Connecteur en Almere City FC zijn al jarenlang partners en we zijn verheugd om aan te kondigen dat Almere City FC nu ook lid is geworden van de SBBA en dat Le Connecteur vanaf dit jaar de mobiele surveillance diensten mag uitvoeren voor deze geweldige voetbalclub.

 

Door Almeerders voor Almere

Als lokale beveiligingspartner zijn we trots om onze kennis en expertise te kunnen inzetten om de veiligheid van Almere City FC en hun supporters te waarborgen. Door deze samenwerking kunnen we onze dienstverlening aan deze voetbalclub en de stad Almere blijven verbeteren.

Bovendien is het extra bijzonder voor ons dat Almere City FC klant bij Le Connecteur is omdat we samen met Steleniszinloos al jaren lid zijn van de businessclub van Almere City FC. Dit is een fantastische opdracht voor ons en we zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat Almere City FC zich veilig voelt bij ons.

Le Connecteur is er trots op om samen te werken met Almere City FC en we kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. Door Almeerders voor Almere!

Wordt ook lid van de SBBA!

Ondernemer op een bedrijventerrein in Almere en ook interesse om lid te worden van de SBBA? Neem dan snel contact met ons op via de volgende mogelijkheden:

 

🌐  www.leconnecteur.nl en www.sbbalmere.nl

📧  [email protected] en [email protected]

📱  085-1302540 (ook Whatsapp) en 036-5498476

 

Ben je ondernemer op een ander terrein dan de SBBA dan kan je ook contact met ons opnemen! Le Connecteur levert beveiligingsoplossingen in heel Almere!

🌐 https://www.leconnecteur.nl/mobiele-surveillance/

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews