Collectieve beveiliging door de SBBA

Door Almeerders voor Almeerders

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Collectieve beveiliging in Almere

Collectieve beveiliging in Almere door Le Connecteur en de SBBA

 

Bedrijventerreinen zijn een belangrijk onderdeel van de economie van Almere, maar ze zijn ook kwetsbaar voor criminaliteit. Inbraak, diefstal en vandalisme zijn veelvoorkomende problemen op deze terreinen. Gelukkig is er een effectieve oplossing om de veiligheid te vergroten: collectieve beveiliging door middel van live cameratoezicht en mobiele surveillance.

Cameratoezicht op bedrijventerreinen

Live cameratoezicht op bedrijventerreinen kan een afschrikkend effect hebben op criminelen en helpt bij het opsporen van verdachte activiteiten. Het zorgt er ook voor dat de politie snel kan reageren op incidenten. Dit kan leiden tot snellere arrestaties en het voorkomen van verdere criminele activiteiten.

Het plaatsen van camera’s op strategische locaties op het bedrijventerrein kan veel voordelen opleveren. De camera’s kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst bij de ingangen van het terrein, de parkeerplaatsen en bij de gebouwen zelf. Op deze manier wordt een compleet beeld verkregen van het terrein en de activiteiten die daar plaatsvinden.

Mobiele surveillance op bedrijventerreinen

Mobiele surveillance is een aanvulling van de collectieve beveiliging in Almere en op cameratoezicht. Het betekent dat beveiligingsmedewerkers regelmatig rondrijden op het terrein en surveilleren. Ze zijn alert op verdachte activiteiten, afwijkend gedrag, afwijkende situaties en kunnen snel reageren op incidenten. Hierdoor kunnen ze voorkomen dat kleine problemen uitgroeien tot grote problemen.

Mobiele surveillance kan ook preventief werken. Het is immers bekend dat criminelen op zoek zijn naar gemakkelijke doelwitten. Als het bedrijventerrein goed beveiligd is, zullen criminelen minder snel geneigd zijn om daar hun slag te slaan. Collectieve beveiliging in Almere zorgt voor een groter veiligheidsgevoel in heel Almere.

Voordelen van collectieve beveiliging

Door collectieve beveiliging toe te passen op bedrijventerreinen, worden ondernemers en werknemers beter beschermd tegen criminaliteit. Dit heeft niet alleen een positief effect op de veiligheid, maar ook op de bedrijfscontinuïteit en het gevoel van veiligheid van de werknemers. Daarnaast kan het ook bijdragen aan een positiever imago van het bedrijventerrein.

Daarnaast kan collectieve beveiliging leiden tot een verlaging van de verzekeringspremies voor bedrijven op het terrein. Verzekeraars stellen hogere eisen aan de beveiliging van bedrijventerreinen en belonen bedrijven die investeren in veiligheid met lagere premies.

Tot slot kan collectieve beveiliging op bedrijventerreinen bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt. Een veilig bedrijventerrein heeft namelijk ook een positief effect op de omgeving daaromheen.

Conclusie

Collectieve beveiliging door middel van live cameratoezicht en mobiele surveillance kan bijdragen aan een veiliger bedrijventerrein in Almere. Het zorgt voor een afschrikwekkend effect op criminelen en helpt bij het voorkomen van inbraken, diefstal en vandalisme. Het leidt tot een veiligere werkomgeving, verlaging van verzekeringspremies en bijdrage aan de leefbaarheid van de buurt.

Wordt ook lid van de SBBA!

Ondernemer op een bedrijventerrein in Almere en ook interesse om lid te worden van de SBBA? Neem dan snel contact met ons op via de volgende mogelijkheden:

 

🌐  www.leconnecteur.nl en www.sbbalmere.nl

📧  [email protected] en [email protected]

📱  085-1302540 (ook Whatsapp) en 036-5498476

 

Ben je ondernemer op een ander terrein dan de SBBA dan kan je ook contact met ons opnemen! Le Connecteur levert beveiligingsoplossingen in heel Almere!

🌐 https://www.leconnecteur.nl/mobiele-surveillance/

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews