Directiechauffeur

De juiste mensen in alle auto's

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Kom veilig, vlot en comfortabel aan bij uw afspraken

Directiechauffeur: wat is dat

 

U bent de hele dag alleen maar van afspraak naar afspraak aan het rijden. Dit kost veel tijd en u komt hierdoor niet toe aan belangrijkere dingen. De kans is groot dat u deze verloren tijd eigenlijk beter kunt besteden aan andere zaken. Hoe lost u dit probleem op? Een directiechauffeur inhuren is het antwoord!

Een directiechauffeur brengt u niet alleen veilig van A naar B, maar zorgt er ook voor dat u tijdens de rit de tijd heeft om door te kunnen werken. Terwijl u op uw bestemming bent, kunnen onze chauffeurs in de tussentijd taken oppakken zoals boodschappen doen, kinderen ophalen en klanten halen en wegbrengen. Dit wordt in samenspraak met de klant ingevuld. Is dat geen uitkomst?

Ervaren directiechauffeurs bij Le Connecteur

 

Le Connecteur is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend om zijn zeer ervaren directiechauffeurs. Onze chauffeurs zijn allemaal grondig getraind in veiligheid, waardoor ze in staat zijn om snel te schakelen bij onregelmatigheden. Wij zorgen ervoor dat VIP’s zoals bedrijfsleiders en politici veilig van en naar hun bestemmingen vervoerd worden. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van zowel een rijopleiding Directiechauffeur als het Certificaat Directiechauffeur. Om dit certificaat te behalen dient een speciaal examen bij het CBR afgelegd te worden, waarbij het verplicht is om binnen 5 jaar 3 herhalingsdagen te voltooien. Bij Le Connecteur bent u gegarandeerd van kwalitatieve dienstverlening en goed opgeleid personeel!