Collectieve veiligheid

Door Almeerders voor Almeerders

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Droneland lid SBBA

Droneland lid SBBA en Le Connecteur

 

Droneland is een prachtig bedrijf op de Gooisekant en lid van de SBBA (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere). Sinds 1 januari doet Le Connecteur ook de beveiliging. DroneLand is een snelgroeiend, dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de bouw, verkoop, onderhoud en reparatie van drones voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. De vraag naar drones is in de afgelopen jaren sterk gegroeid.

 

Voorstander van collectieve veiligheid

Vincent van Schijndel, eigenaar van Droneland, is een groot voorstander van collectieve veiligheid en is daarom lid van de SBBA. De diensten die de SBBA aanbiedt zijn uniek in Nederland en hiermee wordt de veiligheid in Almere sterk vergroot. 7 dagen per week wordt er live uitgekeken naar de camerabeelden op de SBBA bedrijventerreinen, 7 dagen per week rijden er collectieve surveillance auto’s op zoek naar afwijkend gedrag en afwijkende situaties, vrijblijvende veiligheids adviesgesprekken, toevoegen van eigen camera’s aan de cameratoezichtruimte en nog veel meer.

Wordt ook lid van de SBBA!

Ondernemer op een bedrijventerrein in Almere en ook interesse om lid te worden van de SBBA? Neem dan snel contact met ons op via de volgende mogelijkheden:

 

🌐  www.leconnecteur.nl en www.sbbalmere.nl

📧  [email protected] en [email protected]

📱  085-1302540 (ook Whatsapp) en 036-5498476

 

Ben je ondernemer op een ander terrein dan de SBBA dan kan je ook contact met ons opnemen! Le Connecteur levert beveiligingsoplossingen in heel Almere!

🌐 https://www.leconnecteur.nl/mobiele-surveillance/

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.