Dare To Beach 2023

Le Connecteur sponsor Dare to beach 2023

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Beachvolleybal en netwerken!

Le Connecteur en Dare To Beach 2023

 

 

Op dinsdag 10 juli 2023 vond de allereerste Dare To Beach beachvolleybal event plaats bij Strand 22. Georganiseerd door Dave Ruijters van Dare It die een combinatie event wilde tussen netwerken en sporten en plezier. Met ruim 70 deelnemers meteen een groot succes! Le Connecteur sponsor Dare To Beach 2023 en ook voor 2024 staat het weer in de agenda!

 

 

Netwerken, sporten en bbq-en. 

Deelnemers werden individueel door elkaar in een team geplaatst. Op deze manier ontmoet je nieuwe mensen terwijl je met blote voeten in het zand duikt. Dare to Beach werd gehouden bij Strand 22 die speciaal voor deze gelegenheid open ging. Op het “nieuwe” stadsstrand waren 3 beachvolleybalvelden aangelegd en werd er tussen 15u en 18u gestreden voor elk punt. Er was een open bar en na afloop van de finale en de prijsuitreiking werd er heerlijk gegeten op het terras. Een bbq en een borrelhap buffet stonden klaar. Een prachtige middag en avond en zeker voor herhaling vatbaar!

Le Connecteur sponsor Dare To Beach 2023

Als Almeers bedrijf vinden wij het belangrijk om naast onze eigen werkzaamheden ook meer te betekenen voor Almere. Doordat wij lid zijn van diverse ondernemersverenigingen en businessclubs zitten wij middenin Almere. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een van de punten op de agenda van Le Connecteur en een belangrijk onderwerp voor komende jaren. Het sponsoren van dit netwerk event past in onze ambities. Zowel qua zichtbaarheid maar ook om betrokken te zijn bij ondernemers en bewoners.

Door Almeerders voor Almere

Het event werd georganiseerd door Dare It en mede mogelijk gemaakt door:

Le Connecteur

Stelenisiznloos

Glashandel Devri

TSR AV

Breedveld & Schröder

Strand 22

Audax

Sligro

Sprankl Reclame

 

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews