Nieuw design SBBA borden

Op alle bedrijventerreinen

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Met nieuw design betere zichtbaarheid

24/7 “Bij onraad bellen”

Nieuw design SBBA borden

 

Wellicht is het jullie al opgevallen: alle SBBA-locaties zijn voorzien van nieuwe aanduidingsborden. Deze borden zijn strategisch geplaatst bij elke ingang van een SBBA-locatie en zijn goed zichtbaar voor iedereen. Het telefoonnummer “BIJ ONRAAD” wordt 24/7 opgenomen voor acute meldingen bij afwijkende situaties en/of afwijkend gedrag op en rondom de SBBA-locaties. Door het nieuwe design met opvallende kleuren valt dit goed op. Uiteraard geldt bij spoed en hulpdiensten altijd het nummer 112.

 

Voorstander van collectieve veiligheid

Collectieve beveiliging houdt in dat bedrijven samenwerken om hun beveiliging te verbeteren en zich te beschermen tegen onveilige situaties. Door lid te worden van de SBBA kunnen bedrijven profiteren van professioneel advies over beveiligingsprocedures, toegang tot de nieuwste technologieën en apparatuur en een netwerk van andere bedrijven die zich ook inzetten voor de beveiliging van hun eigendommen en medewerkers.

De mobiel surveillanten van Le Connecteur zullen regelmatig surveilleren en snel reageren op alarmmeldingen om de situatie te beoordelen en indien nodig passende actie te ondernemen om de veiligheid van de leden van de SBBA te waarborgen.

Betere zichtbaarheid en 24/7 “Bij onraad bellen”

Door het aanpassen van het design van de borden is er nu weer meer zichtbaarheid en duidelijkheid. Met opvallende kleuren en het Bij onraad bellen nummer van Le Connecteur kunnen we er weer een lange tijd tegenaan. Nieuw design SBBA borden is gerealiseerd door SBBA lid Sprankl.

Wordt ook lid van de SBBA!

Ondernemer op een bedrijventerrein in Almere en ook interesse om lid te worden van de SBBA? Neem dan snel contact met ons op via de volgende mogelijkheden:

 

🌐  www.leconnecteur.nl en www.sbbalmere.nl

📧  [email protected] en [email protected]

📱  085-1302540 (ook Whatsapp) en 036-5498476

 

Ben je ondernemer op een ander terrein dan de SBBA dan kan je ook contact met ons opnemen! Le Connecteur levert beveiligingsoplossingen in heel Almere!

🌐 https://www.leconnecteur.nl/mobiele-surveillance/

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews