Le Connecteur groeit!

Nieuw lid en 2 nieuwe aansluitingen

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Nieuw lid en 2 nieuwe aansluitingen

Nieuw lid en 2 nieuwe aansluitingen

 

Afgelopen week hebben wij een nieuw lid kunnen verwelkomen bij de SBBA! Het belang van samenwerken met ondernemers op de bedrijventerreinen in Almere staat hoog op de agenda van deze ondernemer. Na een leuk en informatief gesprek over collectieve veiligheid werden de details besproken en kon de uitvoering beginnen.

 

Voorstander van collectieve veiligheid

Collectieve beveiliging houdt in dat bedrijven samenwerken om hun beveiliging te verbeteren en zich te beschermen tegen onveilige situaties. Door lid te worden van de SBBA kunnen bedrijven profiteren van professioneel advies over beveiligingsprocedures, toegang tot de nieuwste technologieën en apparatuur en een netwerk van andere bedrijven die zich ook inzetten voor de beveiliging van hun eigendommen en medewerkers.

De mobiel surveillanten van Le Connecteur zullen regelmatig surveilleren en snel reageren op alarmmeldingen om de situatie te beoordelen en indien nodig passende actie te ondernemen om de veiligheid van de leden van de SBBA te waarborgen.

2 nieuwe aansluitingen

Naast het nieuwe SBBA lid hebben wij ook 2 nieuwe aansluitingen op onze mobiele surveillance kunnen aansluiten. Door onze korte lijnen, snelle aanrijtijd en volledige focus op Almere mogen we bij deze nieuwe klanten een brand/sluit ronde lopen en de alarmopvolging verzorgen!

Wordt ook lid van de SBBA!

Ondernemer op een bedrijventerrein in Almere en ook interesse om lid te worden van de SBBA? Neem dan snel contact met ons op via de volgende mogelijkheden:

 

🌐  www.leconnecteur.nl en www.sbbalmere.nl

📧  [email protected] en [email protected]

📱  085-1302540 (ook Whatsapp) en 036-5498476

 

Ben je ondernemer op een ander terrein dan de SBBA dan kan je ook contact met ons opnemen! Le Connecteur levert beveiligingsoplossingen in heel Almere!

🌐 https://www.leconnecteur.nl/mobiele-surveillance/

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews