Nieuwe medewerker Elysio!

Welkom bij Le Connecteur.

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Een baan waarin jij het verschil maakt.

Een warm welkom voor nieuwe medewerker Elysio

 

In januari is Elysio begonnen bij Le Connecteur als Camera Analist. Wij zijn erg blij dat Elysio voor ons gekozen heeft. Tijdens de eerste gesprekken spatte het enthousiasme er vanaf!

Op ons kantoor in Almere hadden wij ons eerste gesprek en dat verliep uitstekend. Elysio is opgegroeid in Almere en woont hier nu nog steeds. Zijn kennis van Almere is uitstekend. Na een tweede gesprek op de werk locatie werd het enthousiasme alleen maar groter. Inmiddels is Elysio ingewerkt en zorgt met zijn werk voor een veiliger Almere!  Met trots kunnen wij onze nieuwe medewerker Elysio! aankondigen!

Almeerders voor Almere

Als Almeers bedrijf binden wij graag medewerkers uit Almere aan ons. Dit is zowel qua reistijd maar juist ook qua gebedskennis erg belangrijk! In de veiligheid wordt er gewerkt op wisselende tijden en dan is het fijn als je ook weer snel thuis bent na je werk.

 

Vacatures

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar beveiligers voor de mobiele surveillance van Le Connecteur. De SBBA (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere) is een van de klanten van Le Connecteur en daarvoor beveiligen wij alle bedrijventerreinen in Almere. Doormiddel van live cameratoezicht, collectieve surveillance en  alarmopvolging. Zodoende zorgen we met elkaar voor een schoon, veilig en heel bedrijventerrein in Almere! Dit is een uniek concept in Nederland.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een baan als mobiel surveillant!

🌐  www.leconnecteur.nl

📧  [email protected] 

📱  085-1302540 (ook Whatsapp)

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews