Nieuwe medewerker Frank!

Welkom bij Le Connecteur.

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

De relatiemanager voor huidige en nieuwe klanten.

Een enthousiast welkom voor nieuwe medewerker Frank!

 

Vanaf 1 maart is Frank Jacobs begonnen aan een uitdagende rol bij Le Connecteur! Frank gaat als relatiemanager ons team versterken. Als verbinder met een commerciële instelling is hij het eerste aanspreekpunt voor onze nieuwe klanten en wordt hij het vertrouwde gezicht voor bestaande relaties. Of het nou gaat om mobiele surveillance uitgevoerd door Le Connecteur, of de veiligheidsexpertise van Steleniszinloos, Frank is er voor elk veiligheidsvraagstuk.  

Yaron: “De groei die wij meemaken met Le Connecteur en Steleniszinloos is fantastisch. Juist daarom is het belangrijk dat we op alle gebieden blijven zorgen voor kwaliteit en continuïteit. De binnen- en buitendienst moeten naadloos op elkaar aan blijven sluiten en daarom is dit het moment om daarin uit te breiden”.   

Frank gaat naast Le Connecteur en Steleniszinloos ook aan de slag voor de SBBA. De SBBA biedt een unieke dienstverlening op het gebied van veiligheid aan. Doormiddel van 365 dagen per jaar live cameratoezicht, collectieve surveillance, alarmopvolging en veiligheidsadvies werken we dagelijks aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Een mooie taak aan Frank om te zorgen dat er meer ondernemers lid worden van de SBBA en zo gebruik kunnen maken van alle veiligheidsvoordelen! 

Frank: “Anderen vinden mij loyaal, verbinder en integer. Vooral mensgericht, maar wel met de juiste drive om resultaat te behalen. Vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel weet ik het vertrouwen van anderen te winnen. Het leggen van contacten met (nieuwe) relaties gaat mij makkelijk af. Anderen enthousiasmeren, te boeien en te binden zijn mijn drijfveren. Ik heb heel erg veel zin om voor Le Connecteur aan de slag te gaan! Een uitdagende rol waarin ik meerdere onderdelen mag vertegenwoordigen en kan samenwerken met een mooi en gedreven team.” 

Als onderdeel van ons team zal Frank ook werken aan de zichtbaarheid van Le Connecteur, Steleniszinloos en de SBBA op social media en op netwerkbijeenkomsten van Almere City FC en de VBA.  

Heb je zin om een keer met af te spreken met onze nieuwe medewerker Frank! Mail hem op [email protected]. Zorgt u voor de koffie? Dan neemt Frank de koeken mee!

 

Vacatures

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar beveiligers voor de mobiele surveillance van Le Connecteur. De SBBA (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere) is een van de klanten van Le Connecteur en daarvoor beveiligen wij alle bedrijventerreinen in Almere. Doormiddel van live cameratoezicht, collectieve surveillance en  alarmopvolging. Zodoende zorgen we met elkaar voor een schoon, veilig en heel bedrijventerrein in Almere! Dit is een uniek concept in Nederland.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een baan als mobiel surveillant!

🌐  www.leconnecteur.nl

📧  [email protected] 

📱  085-1302540 (ook Whatsapp)

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.