Objectbeveiliging

De juiste mensen op de mooiste locaties!

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Een objectbeveiliger doet meer dan alleen beveiligen

Wil je je veilig voelen in je bedrijf? Iemand die je kan vragen om hulp? Iemand die communicatief vaardig is? Iemand die ook EHBO kan toepassen? Iemand die snapt wat hij/zij moet doen? Iemand die om kan gaan met computers?

Kies dan voor een objectbeveiliger van Le Connecteur!

Wat is objectbeveiliging?

Waar moet u aan denken bij objectbeveiliging? Een objectbeveiliger is iemand die bij eigendommen patrouilleert en inspecteert op verdachte of niet gewoonlijke activiteiten. Er wordt gesurveilleerd op zaken zoals brand, diefstal en vandalisme. In de praktijk gaat het vooral om het monitoren van mensen en gebouwen om criminaliteit te voorkomen. Een greep uit het takenpakket van een objectbeveiliger:

  • Het beschermen en handhaven van wetten op het eigendom van de opdrachtgever
  • Monitoren van camera‚Äôs en de hulpdiensten alarmeren indien nodig is
  • Toegang beheren voor werknemers en bezoekers bij een pand

Objectbeveiliging door Le Connecteur

Heeft u een pand en wilt u deze laten beveiligen? Dan is het inhuren van beveiliging van Le Connecteur de beste keuze. De objectbeveiligers van Le Connecteur zijn goed getraind. Intern zorgen wij ervoor dat hun kennis up-to-date blijft door meermaals per jaar herhalingstrainingen te organiseren. Verder zijn de beveiligers van Le Connecteur gescreend door justitie en hebben zij een door politie verschafte beveiligingspas.

Onze beveiligers kunnen snel schakelen tussen diverse veiligheidstaken en zorgen ervoor dat uw pand op professionele wijze wordt bewaakt. Elke situatie is verschillend en bij Le Connecteur begrijpen we dat maar al te goed. Om deze reden wordt de objectbeveiliger bij elk object ingewerkt, zodat deze zo goed mogelijk beveiligd kan worden. Door de training in gastheerschap zijn de objectbeveiligers van Le Connecteur ook inzetbaar als bijvoorbeeld gastheer of receptionist. U kunt bij ons terecht voor ochtend, middag en nachtbewaking. Wij staan 24/7 voor u klaar!

 

Wat is een Le Connecteur objectbeveiliger?

Hij of zij is een representatieve beveiliger die goed kan communiceren en door middel van training, begeleiding en ervaring op de juiste momenten de juiste keuzes maakt. Bij Le Connecteur zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de mooiste locaties werken!

Wij proberen ervoor te zorgen dat onze objectbeveiligers de volgende competenties hebben of ze aan het behalen zijn:

  • EHBO
  • BHV
  • Engels spreken en schrijven
  • Agressietraining
  • etc