SBBA kiest voor Le Connecteur

Collectieve beveiliging op bedrijventerreinen in Almere.

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Door Almeerders voor Almere

Collectief SBBA kiest voor Le Connecteur 
Le Connecteur gaat met ingang van 1 januari 2023 voor de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere (SBBA) de collectieve beveiliging op bedrijventerreinen in Almere uitvoeren.

Le Connecteur levert camera analisten voor de cameratoezichtruimte van de SBBA en mobiele surveillanten voor de beveiliging en alarmopvolging van aangesloten deelnemers.

Le Connecteur is er trots op dat zij het vertrouwen heeft gekregen van  het collectief SBBA om deze opdracht uit te voeren. Als lokale partij met eigenaren en medewerkers uit Almere willen wij zorgen voor een effectieve inzet met goede gebiedskennis.

 

Wordt ook lid van de SBBA en maak gebruik van alle voordelen

Wilt u ook lid worden van de SBBA en gebruik maken van alle voordelen van dit lidmaatschap of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:

Mocht u niet op een bedrijventerrein gevestigd zijn en toch alarmopvolging of andere surveillance diensten nodig hebben kijk dan op mobiele surveillance.

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews