SBBA groeit!

Door Almeerders voor Almeerders

Door Almeerders voor Almere
Samen zorgen voor een groter veiligheidsgevoel
Vergunning van Ministerie van Justitie
Meer dan alleen beveiligen

Sharp Flevoland SBBA lid

Sharp Flevoland SBBA lid en alarmopvolging bij Le Connecteur

 

Sharp Business Point Flevoland is lid geworden van de SBBA (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere) en de alarmopvolging bij Le Connecteur. Sharp levert multifunctionals aan ondernemers en staan bekend om haar uitstekende service en meedenken. Of je nou veel print of weinig een Sharp multifunctional maakt werken een stuk efficiënter.

Klik hier voor de website van Sharp

 

Voorstander van collectieve veiligheid

Aziz (Directeur van Sharp Business Point Flevoland) heeft ervoor gekozen om deel te nemen aan de Collectieve beveiliging door lid te worden van de SBBA en Le Connecteur in te schakelen voor hun alarmopvolging.

Collectieve beveiliging houdt in dat bedrijven samenwerken om hun beveiliging te verbeteren en zich te beschermen tegen onveilige situaties. Door lid te worden van de SBBA kunnen bedrijven profiteren van professioneel advies over beveiligingsprocedures, toegang tot de nieuwste technologieën en apparatuur en een netwerk van andere bedrijven die zich ook inzetten voor de beveiliging van hun eigendommen en medewerkers.

De mobiel surveillanten van Le Connecteur zullen regelmatig surveilleren en snel reageren op alarmmeldingen om de situatie te beoordelen en indien nodig passende actie te ondernemen om de veiligheid van Sharp Business Point Flevoland te waarborgen.

We zijn erg trots dat wij Sharp Flevoland SBBA lid mogen noemen en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Wordt ook lid van de SBBA!

Ondernemer op een bedrijventerrein in Almere en ook interesse om lid te worden van de SBBA? Neem dan snel contact met ons op via de volgende mogelijkheden:

 

🌐  www.leconnecteur.nl en www.sbbalmere.nl

📧  [email protected] en [email protected]

📱  085-1302540 (ook Whatsapp) en 036-5498476

 

Ben je ondernemer op een ander terrein dan de SBBA dan kan je ook contact met ons opnemen! Le Connecteur levert beveiligingsoplossingen in heel Almere!

🌐 https://www.leconnecteur.nl/mobiele-surveillance/

Contact

Interesse in de diensten van Le Connecteur? Neem contact met ons op!

Bel naar 085-1302540 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

“Stel een vraag aan de vakmensen van Le Connecteur en je merkt aan alles dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen. Het antwoord gaat verder dan sec het beantwoorden van de gestelde vraag. Ze bekijken je vraag vanuit verschillende perspectieven. Dat is een duidelijke meerwaarde die Le Connecteur als volwaardig beveiligingsbedrijf mij kan bieden. Beveiliging zit in hun DNA!“

Stijn Sprenkels

“Le Connecteur is een fijne partij om mee samen te werken. Ze komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.“

Wendy R

Beoordelingen

4.9 op basis van 14
Google reviews
Lees alle Google reviews